Op zaterdagmiddag 21 augustus 2021 organiseert COC Midden-Nederland samen met Art1. Midden Nederland tijdens Midzomergracht Festival een panelgesprek over LHBTIQ+ in het kader van veiligheid.

Eerder dit voorjaar organiseerde COC Midden-Nederland samen met Art1. MN een online panelgesprek over LHBTIQ+ veiligheid. Tijdens het Midzomergracht Festival, maken we er een live editie van! Deze middag gaat Laura van Nieuwenhuijze (voorzitter COC Midden-Nederland) met 8 diverse panelleden in gesprek over LHBTIQ+ en veiligheid. COC Midden-Nederland en Art1. MN lanceerden in oktober 2020 het Meldplatform #weblijvenonszelf, specifiek ingericht om LHBTIQ+ discriminatie te melden, helaas anno 2021 nog ontzettend hard nodig. Hoe zien onze panelleden LHBTIQ+ veiligheid?

Hoe veilig voelen wij onszelf op het werk? Bij een bezoek aan de huisarts? Maar ook gaan we het hebben over de Regenboogagenda. Welke suggesties kunnen de deelnemers van het panelgesprek meegeven voor de komende 4 jaar?

Wij sluiten de middag muzikaal af, met de bekendmaking van de muzikale inzending van COC Midden-Nederland voor het COC Songfestival 2021 in Nieuwegein. Dit wil je zeker niet missen!

Zaal open: 14:00 uur
Verwachtte eindtijd: 16.00 uur
Prijs: € 0,00
Locatie: Tivoli Vredenburg – Cloud Nine

Tickets kunnen direct via Tivoli Vredenburg worden gereserveerd.

Coronatoegangsbewijs nodig
Om het panelgesprek als gast te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.



Categories: Nieuws