Oproep: laat vandaag de regenboog(vlag) vol trots zien!

Published by COC Midden-Nederland on

Ieder jaar staan we op 17 mei wereldwijd stil bij de haat tegen de LHBTI+ samenleving. 17 mei is namelijk de Internationale Dag tegen Homofobie, Transfobie en Bifobie (internationaal bekend als ‘IDAHOT’). Op deze dag vragen veel organisaties aandacht voor het verschijnsel homohaat en de sociale onwenselijkheid daarvan.

OPROEP | Laat vandaag massaal de regenboog(vlag) zien! 

Het is een bijzondere tijd, daarom doen wij ook een bijzondere oproep. Hang vandaag allemaal massaal je regenboogvlag op!

Heb je geen regenboogvlag om uit je raam of aan je balkon te hangen? Trek dan je favoriete regenboogsokken aan óf bak een lekkere taart met regenboogvulling. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Wij zouden het geweldig vinden als jij ons laat zien hoe jij vandaag zorgt voor dat extra regenboogtintje bij je thuis. Daarom een prijsvraag!

Stuur je foto vandaag per e-mail in naar erik@cocmiddennederland.nl en dan maak je kans op één van de drie Pride-pakketjes t.w.v. € 15 ,-  

Deelname is mogelijk tot zondag 17 mei 23:59 uur. De winnaars ontvangen op dinsdag 19 mei om 12:00 uur een persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Wil jij niets missen rondom #IDAHOT op zondag 17 mei? Volg ons dan via onderstaande social media-kanalen!