Afscheidsboodschap bestuurslid Siau-Ping Dorenbos

Published by COC Midden-Nederland on

Bestuurslid Siau-Ping Dorenbos is afgelopen dinsdag afgetreden tijdens de algemene ledenvergadering van COC Midden-Nederland. Hij heeft een speech gehouden om afscheid te nemen van de leden:

“Iets meer dan een jaar geleden ben ik met veel passie en energie begonnen aan de functie van algemeen bestuurslid. Ik ben de leden nog steeds enorm dankbaar voor dit vertrouwen en de eer. In het bestuur van Simon en later in dat van Laura als waarnemend voorzitter, heb ik mij bezig mogen houden met veiligheid, ons ouderenbeleid en onze vrijwilligers. Ik heb op deze manier een bescheiden bijdrage willen leveren aan de acceptatie en tolerantie van onze gemeenschap.

Er is het afgelopen jaar veel gebeurd en ik heb ook veel mogen leren. Het is een enorme kans geweest waarmee ik veel heb kunnen groeien. De laatste periode zijn we – na vele gesprekken – tot de conclusie gekomen dat ik meer ben groeien buiten het COC. Dat zeg ik met pijn in het hart, omdat ik mij met ziel en zaligheid heb en zal blijven inzetten voor de goede zaak. Het is dan ook het moment om dit hoofdstuk te sluiten en te gaan schrijven aan een nieuw hoofdstuk waarin ik mij onverkort zal blijven inzetten voor de belangen van onze gemeenschap. Dit is daarom wel een afscheid van mij als bestuurslid, maar geen afscheid van de gemeenschap, aangezien ik nog steeds mijzelf op andere wijze ga inzetten hiervoor.

Ik wil COC Midden-Nederland en haar nieuw bestuur het beste wensen voor de toekomst en tot een volgende keer.”

Reactie van COC Midden-Nederland op dit nieuws:

“Wij willen Siau-Ping erg bedanken voor zijn inzet het afgelopen jaar als algemeen bestuurslid. Wij kijken terug op een fijne periode, waarin we zeker ook terugblikken op de vrijwilligersbedankdag die Siau-Ping heeft georganiseerd. Dit was een hele mooie en fijne avond, waarin we vele van onze vrijwilligers hebben mogen verwelkomen in brouwerij de Leckere in Utrecht.

Wij wensen Siau-Ping heel veel succes en een mooie toekomst toe.

Bestuur COC Midden-Nederland

Fotografie: Elvin Boer